142
10 Aug 2010 16:28
VD
Proper gedaan Remy! Dat we u komend seizoen opnieuw elke match in de tribune mogen zien!
141
1 Jul 2010 07:09
Seire
Remi, support nr 1, ik kon het niet beter verwoorden. Bedankt!
140
30 Jun 2010 18:31
Steve
Klasse Remy! Ik denk ni dat het seizoen beter samen te vatten valt
139
30 Jun 2010 18:03
REMY
   
Na een wandeling van 7 km met Thor door Borchtlombeek, ben ik tot rust gekomen. De ontgoocheling van verleden zaterdag is weggespoeld, zodat ik in alle objectiviteit een evaluatie van het seizoen 2009-2010 kan maken en dat ik ook eventjes kan vooruitblikken op het komende seizoen.
Het topjaar van verleden seizoen(4de plaats) werd dit jaar glansrijk overtroffen. In het kampioenschap werden 22 van de 27 matchen gewonnen met een prachtige 2de plaats als resultaat. We moesten enkel onderdoen voor Man Futsal, een nieuw ingeschreven ploeg, komende uit hogere regionen en dus ook met ietsje meer zaalvoetbaler-varing dan wij. Tweede worden achter zo'n ploeg is geen schande. In de bekercompetitie wonnen we 5 keer afgetekend, zodat we tegen Pigsty's de finale mochten spelen. Deze match verliep heel spannend en mede dank zij 2 uitstekende doelmannen bleef de score op 1-1 steken tot kort voor het einde. In de slotfaze scoorde Pigsty's nog 2 maal en weg was de kers op onze taart. Het was echt een dubbeltje op zijn kant, maar aangezien zij meer scoorden werden zij de terechte winnaars.
Deze behaalde resultaten zijn volgens mij gebaseerd op 3 pijlers: een brede kern van fysisch sterke, goede en regelmatige spelers, een sterke organisatie, maar vooral ook een formidabele kameraadschappelijke sfeer.
We begonnen dit seizoen met 3 nieuwkomers: Niels, Frederik en Steve. Niels speelde 21 wedstrijden en was de regelmatigste van de drie. Frederik speelde er 15 en was ook een belangrijke schakel. Steve voetbalde, spijts zijn blessuregevoeligheid en zijn drukke kalender(Essene, Wambeek en In Team), toch nog 6 keer en telkens drukte hij zijn stempel op de wedstrijd en was zo over gans het seizoen toch nog de productiefste OM-speler. Ik vergeet ook de inbreng van Seire niet. Wegens een fysisch probleem zou hij dit seizoen niet meer gespeeld hebben. Zelfs nu hij in Elewijt woont, is hij toch nog steeds van de partij. Hij werd door de supporters 5 keer uitgeroepen tot man van de match en hij werd topscorer van de ploeg met 28 doelpunten. Hij was in de eerst helft van het seizoen dikwijls beslissend voor de overwinning. Na nieuwjaar geraakte hij gekwetst, maar voor de bekercompetitie was hij weer inzetbaar, zodat we hopen dat hij volgend jaar weer paraat zal zijn. Robby was weer de minst gepasseerde keeper van de weekcompetitie in BELLEKOUTER. Alom tegenwoordig( 21 matchen) en grote klasse. Wie zou daar geen fan van zijn? OM moet deze man koesteren. Assistenkoning Geert Lievyns blonk ook nog uit door zijn onverschilligheid voor de bekercompetitie. Bedankt alle niet vernoemde spelers, bedankt alle supporters, want zonder jullie aanwezigheid en zonder jullie steun hadden we deze resultaten niet behaald.
Jos en Joeri zorgen onder hun beiden voor de organisatie. Hun afwezigheid op een match is zeer uitzonderlijk. Ook op extra-sportief gebied houden zij de touwtjes stevig in handen. De jeneverstand op de Ternatse kerstmarkt draaide op volle toeren en spijsde alzo de clubkas. Ook de taartenslag was weer een voltreffer en evenaarde zeker de verkoop van verleden seizoen. De inbreng van Jos en Joeri was hierbij ook niet te versmaden. Ondertussen heeft Jos in zijn hoedanigheid van reporter een waardige opvolger gevonden in de persoon van supporter Gertjan, die zijn verdoken talenten in de verslagen van de laatste 5 matchen kon botvieren. Hierbij ook nog een woordje van dank aan Els en Marnik, uitbaters van Barrock, die 2 volledige uitrustingen sponsorden voor OM. Ik beschouw Barrock als jullie lokaal!
Dat OM allemaal vrienden zijn wist ik al lang. Getuigen hiervan zijn de bijeenkomsten na de de match bij Jos in de cafetaria, de vele afspraken in Barrock, maar toch ook de gezamelijke fietsvakanties in het hooggebergte. Dit jaar heb ik vernomen dat jullie met zijn vijftienen naar de Alpen van Haute-Savoie trekken. Wat mij het meeste trof was de manier waarop jullie op het domein bij VD de BBQ organiseerden. Ik was een kwartiertje ter plaatse en ik zag de foto's op de site. Dat iedereen van OM erbij betrokken was, wil toch wat zeggen als we over hechte vriendschap spreken.
Volgend seizoen nog beter doen wil zeggen de top bereiken. Dit wordt zeer moeilijk. Coach en kapitein Jos beloofde mij dat hij de kern zal bijeen houden en dat hij daar nog een drietal nieuwe spelers zal aan toevoegen. We zien wel wat het wordt. Laten we hopen. Niets moet, alles mag als het maar sportief en kameraadschappelijk blijft.
Aan alle spelers, supporters en sympathisanten wens ik een prettige vakantie, een zuurstofrijke hoogtestage op de fiets in Morzine en tot in augustus voor de voorbereiding en de start van de komende competitie.
Ik zal op de afspraak zijn.
138
28 Jun 2010 19:15
Gertjan
Wanneer mogen we de seizoensresumé verwachten van Opa Ophalvens?
137
25 Jun 2010 04:13
correctie
moeten*
136
25 Jun 2010 04:13
@ jean
wa hemmekik daar mee te maken jong, de jos had mij mijn truike al maar meten geven!
135
23 Jun 2010 06:31
Gertjan
Harde woorden! Nilschken treft geen schuld... Door zich nog efkes te concentreren op zijn studies kan Nilschken achteraf alles geven voor OM! Enige minpunt: door de afwezigheid van Nilschken geven ook zogenaamde 'fans' niet thuis (Witte)...

134
22 Jun 2010 18:31
@ Nilschken
Wat ik uit het verslag opmaak is:
-Dat OM toonde dat het een TEAM is
-Dat Nilschken zijn ploeg alweer in de steek liet
133
22 Jun 2010 17:19
nilschken
Wat ik uit het verslag kan opmaken is dat...
...OM wint, mede dankzij het betere reflexenwerk van Robby
... Yves weer geel pakt. Of hij hiermee aast op de titel van 'butcher' zal de toekomst uitwijzen.
... Seire zijn neus voor doelpunten heeft terug gevonden. Waarschijnlijk was deze zoek geraakt bij de verhuis naar zijn nieuwe woonst (te herkennen aan het grootte schuifraam )
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25