OM vergeet het af te maken
1 Oct 2016 16:01
OM - Vengers 5-5

Selectie: Witte, Willem, Nilschken, Butcher, George, Koenraad, Perriño, Dimi

Doelpunten: George (3x), Dimi (2x)

Opvallend: 1) OM ontbreekt dat tikje gezonde agressiviteit in de eerste helft waardoor men bij de tegengoals wel eens een dikke teen tekort komt. De Vengers gebruiken die dikke teen vaak wel om het zogezegde professionele foutje te maken. Het levert hen 3 gele kaarten op maar wel een 4-1 voorsprong bij de rust.
2) Perriño ervaart het nut van de professionele fout en loopt ook tegen een geel karton aan.
3) Na de pauze pakt OM het veel beter aan en met een strijdvaardige Georgio op kop keert Marcel de situatie om richting een 5-4 voorsprong.
4) Marcel beslist wat gas terug te nemen in het slotkwartier en laat een nochtans moegestreden Vengers opnieuw in de wedstrijd komen. Dat lijkt goed te zullen aflopen maar met nog een vrije trap tegen in de slotseconden gebeurt het onvermijdelijke. Willem en Witte verkijken zich volledig op een soort 'inspeelpass' die - ongelukkig voor OM - gewoon in doel verdwijnt.
5) Willem baalt als een stekker en is de rest van de avond niet meer om aan te spreken. Beterschap wordt verwacht tegen zaterdagmiddag.
6) George kent problemen met zijn korte-termijngeheugen tijdens het voetballen. Na de wedstrijd is hij al vergeten hoe vaak hij nu weer gescoord heeft. En dat gebeurt wel vaker. Al een geluk dat niemand anders daar last van heeft en we dus bij deductie kunnen afleiden hoe vaak hij aan het kanon heeft gestaan.
7) Willem profileert zich als een echte ploegspeler door een portie bitterballen netjes te verdelen onder zijn ploegmakkers.
8) Jean had via het account van zijn broer een gokje gewaagd op een gelijkspel van OM. Feest ten huize Timmermans! Al een geluk dat hij niet op een correcte uitslag had gegokt want eerlijkheidshalve had hij een 7-7 in gedachten.
9) Olympique kan met een 4 op 12 niet tevreden zijn over zijn seizoensstart. De blauw-witten krijgen nu drie weken de tijd om wat te herbronnen ...
Gepost door: Josic
Commentaar posten
U moet ingelogd zijn om een commentaar te kunnen posten!