Marcel gevloerd door efficiënt Speedy's
10 Oct 2017 08:54
OM - Speedy's 3-5

Selectie: Witte, Koller, Butcher, Noenkel, Nilschken, Jens, Perriño, Dimi, Seire

Doelpunten: Jens (2x), Perriño

Opvallend: 1) Olympique start heel gretig aan de wedstrijd maar Speedy's toont zich zeer efficiënt. Hun eerste kans na een tiental minuten gaat er meteen in. En ook in het vervolg van die eerste helft gaan te veel pogingen maar al te vlot binnen. Aan de rust staat het 1-5.
2) Alle respect voor scheidsrechter Michel maar de stapjes die hij heden ten dage afstapt, zijn al lang geen meters meer. De muur bij vrijschoppen stond bij momenten wel héél dicht.
3) De tweede helft verliep beter voor OM. Dankzij twee goals van Jens werd die tweede helft gewonnen met 2-0 maar dat was niet voldoende om de wedstrijd te winnen.
4) Het nummer drie bij Speedy's liep een hele wedstrijd door wat te irriteren en liet links en rechts al eens een voetje hangen, ging wat lopen zeuren dat de muur te kort stond nadat die betreffende vrijschop een doelpunt had opgeleverd, trapte los naast de bal en ging dan nog staan roepen dat hij de bal speelde, ... Toen hij in het slot van de match nog eens doorging op Jens ging hij kop aan kop staan om vervolgens een kopstootje uit te delen. De scheidsrechter trok een welverdiende rode kaart.
5) Willem baalde in de tribune maar zag de 'zogenaamde vloek' gebroken dat puntenverlies van OM alleen aan zijn deelname te wijten zou zijn.
6) Het belangrijkste nieuws van de dag: Marc en Marie-Claire are back!
Gepost door: Josic
Commentaar posten
U moet ingelogd zijn om een commentaar te kunnen posten!