Blessée nekt OM in openingskwartier
27 Oct 2017 11:43
FC Blessée - OM 5-4

Selectie: Willem, Koller, Butcher, Nilschken, Noenkel, Jetze, Jens, Dimi

Doelpunten: Dimi (3x), Jens

Opvallend: 1) Marcel telde heel wat afwezigen vandaag maar kon in extremis toch nog op 8 strijders rekenen, al ontbrak er net dat tikkeltje strijd waardoor OM net iets te makkelijk op een vroege 3-0 achterstand op keek.
2) Door de afwezigheid van Witte en tevens de onbeschikbaarheid van de vaste doublures, offerde Willem zich op. Hij bracht het er best aardig van af al was hij na afloop niet te beroerd om een aantal tegengoals op zijn rekening te laten schrijven.
3) Olympique won deze partij overduidelijk op basis van de doelkansen maar stuitte op een sterke doelman en een efficiënt Blessée. Een moedig OM kreeg met andere woorden niet echt loon naar werken.
4) Willem is er stilaan zeker van dat er een vloek op hem rust. Het feit dat OM zonder Willem niet verliest, werd recent nog ontkracht maar (voorlopig) kunnen de blauw-witten wel (nog altijd) niet winnen met de vinnige krachtpatser in de basis. Hoog tijd dus om als team te antwoorden en deze gekke gedachte uit het hoofd van de kubbkampioen te gaan spelen!
Gepost door: Josic
Commentaar posten
U moet ingelogd zijn om een commentaar te kunnen posten!