Oefening baart kunst!
2 Feb 2018 09:01
OM - 't Square 6-4

Selectie: Willem, Koller, Noenkel, Perriño, Sebastiaan, Jetze

Doelpunten: Perriño (2x), Sebastiaan (2x), Koller, Jetze

Opvallend: 1) Door een teveel aan onaangekondigde forfaits besliste de Sportdienst vorige week om ZVC Set Up uit competitie te zetten. Om Marcel toch zijn spelplezier te gunnen, stelde de Sportdienst voor om de ploeg die deze week 'bye' is - m.n. 't Square - te laten invallen. De snuggere volger begrijpt meteen dat het hier natuurlijk om 'un match amical' gaat en er dus geen punten op het spel stonden.
2) Ondanks de wat ontgoochelende opkomst bij OM bewezen de zes gemotiveerden om tegen een sterke tegenstander een veelbelovende prestatie te kunnen neerzetten.
3) Olympique sloeg in extremis nog toe tijdens de mercato en voegde Sebastiaan toe aan zijn kern. Hij moet voor extra creactiviteit zorgen en opende bij zijn debuut - ondanks een lichte blessure - meteen sterk met 2 goals en een assist.
4) Ook leeftijdsgenoot Jetze lijkt stilaan zijn draai te hebben gevonden. Hij bekroonde zijn sterke wedstrijd door de - enigszins bevrijdende - 6-3 tegen de netten te knallen.
5) 'Divide et impera' was als vanouds het moto van gelegenheidsdoelman Willem die de jobs van goalie en laatste man als geen ander weet te combineren.
6) Het gaf Koller en Noenkel de gelegeneheid zich wat vaker offensief te kunnen uitleven. Die eerste wiste met een treffer overigens de vroege 0-1 achterstand uit.
7) Tot slot steken we nog een pluim op de hoed van Koenraad. Het voormalige rugnummer 15 zette de leuze 'Maten, Makkers, Maes'extra kracht bij door zijn makkers ontiechlijk late uur een hart onder de riem te komen steken.
Gepost door: Josic
Commentaar posten
U moet ingelogd zijn om een commentaar te kunnen posten!