Dimi knalt kers op de taart!
18 May 2018 15:00
Groot Genoegen - OM 4-5

Selectie: Witte, Koller, Noenkel, Jetze, Jens, Sebastiaan, Dimi, Seire

Doelpunten: Sebastiaan (3x), Noenkel, Dimi

Opvallend: 1) Groot Genoegen verscheen met een opvallend sterker team aan de aftrap. Het werd al snel duidelijk dat het geen walk-over zou worden zoals in de heenwedstrijd.
2) Wegens het uitzitten van een schorsing vonden we topschutter Perriño vandaag terug in de tribune.
3) De stemfrequentie van Koller valt duidelijk niet binnen het gehoorbereik van Witte (cfr. Yannie of Laurel). Koller schreeuwt de stembanden schor met als doel een terugspeelbal in corner te laten verdwijnen. Witte controleert echter zonder er kwaad in te zien de bal. Een vrijschop en een eerste achterstand vormen het gevolg.
4) Marcel is driekwart van de wedstrijd op achtervolgen aangewezen. Gelukkig zorgt Sebastiaan er met enkele knappe flitsen voor dat Olympique voortdurend in de slipstream van GG blijft hangen.
5) Noenkel heeft al weken een geweldige drang naar voren. Zijn honger naar een doelpunt wordt vandaag eindelijk gestild. Met een strakke vrijschop knalt hij de bordjes in evenwicht: 4-4
6) Voor wie het nog niet wist: Dimi speelde vandaag zijn laatste wedstrijd in het shirt van OM. De ouderdomsdeken van Marcel besloot een stapje terug te zetten en bij een kleiner clubje aan de slag te gaan. Dimi nam wel afscheid in stijl en met een knappe treffer trapt hij OM naar een finale driepunter dit seizoen. Bedankt Dimi!
Gepost door: Josic
Commentaar posten
U moet ingelogd zijn om een commentaar te kunnen posten!